Bodde Bouw

Remco Bodde is de oprichter van Bodde Bouwservice en tevens uw aanspreekpunt. Nadat hij zijn vakopleidingen heeft behaald en ervaring heeft opgedaan in de praktijk, is hij een eigen bouwonderneming begonnen. Ondertussen heeft Bodde Bouw mooie projecten afgerond.

Partners

Bodde Bouw werkt in een team van deskundigen. Als het om grootschalige projecten gaat, werken we samen met andere vakmensen, die we graag onze partners noemen omdat zij voldoen aan dezelfde kwaliteitsstandaarden als Bodde Bouw.

Aanspreekpunt

U heeft als opdrachtgever maar één aanspreekpunt. Dat is Remco Bodde. Hij heeft de regie in handen en is verantwoordelijk voor de gang van zaken en het eindresultaat.

Remco Bodde 06 10 70 83 01

Remco Bodde

“Jarenlange ervaring heeft me geleerd elke klus te klaren. Vaak gaat het om meedenken met je klant. Daarmee bedoel ik dat je bijvoorbeeld bij renovaties samen de juiste keuzes maakt voor de te gebruiken materialen. Wanneer je kozijnen gaat vervangen is een hoge isolatiewaarde van het glas verstandig. Het isoleert beter en zorgt ervoor dat je energie bespaart.“